TV2-vejret er mulig at holde øje med i en app, man kan hente til smartphones og tablets, mens det også er muligt at besøge vejrplatformen på forskellige søgemaskiner på computer, tablet samt telefon med internetadgang. Da det kan være en fordel at se sig om efter nogle forskellige vejrudsigter for at opnå optimal præcision og sikkerhed i de vejrudsigter, man går ud fra, er TV2-vejret en af de bedre platforme at ty til. Her gives der nemlig både beskrivelser af vejrudsigter, grafikker, nyheder og lignende, hvorigennem forestående og forekommet vejr bliver forklaret på en måde, der er let at forstå, mens det også inkluderer spændende fortællinger, rekorder og beretninger.

Lokale vejrudsigter, letforståelige barometre og lignende

Derudover er det også muligt at finde sig nogle vejrudsigter, der er særdeles lokale, da det er muligt at finde prognoser for, hvorledes vejret vil blive i netop den by, man bor i. Herudover er det på platformen også muligt at udvælge sig nogle personlige vejrudsigter og funktioner, således man let kan komme til at finde ud af netop det, man ønsker at undersøge i forbindelse med vejret. Herudover bliver en hel del af vejret også formidlet gennem en hel del forskellige grafikker såsom barometre, billeder med forklaring, grafer osv. Dette kan blandt andet eksemplificeres gennem det såkaldte hvidjulsbarometer, der angiver, hvor stor chancen i procentdel er for landsdækkende hvid jul i Danmark. Et andet eksempel på sådanne grafikker kan være et stormbarometer, der angiver, hvad chancen for storm i Danmark er, hvorved man let og hurtigt kan danne sig et overblik over, om man skal forberede sig selv, sin bolig, sine ejendele og lignende på en storm.

Overskuelige vejrudsigter lavet med et beretningsmæssigt perspektiv

Et sådant barometer præsenteres ofte i lettilgængelige artikler på TV2-vejrets app og hjemmeside, hvori der er indflette nogle nyheder, sjove statistikker og lignende, hvorved man, mens man søger efter vejrudsigter. På den måde er det også en mulighed, at man bliver beriget med forskelligt viden omkring vejret, hvilket også er med til at skabe en bedre relation til vejret og dets variationer gennem tiderne. Hertil bør man også lægge, at vejret kommer med nogle forskellige beretninger, hvilket eksempelvis kunne være i forbindelse med et hårdt snevejr, storm, oversvømmelser eller lignende. Derved får man gennem vejret på TV 2 også en hel del forskelligt viden om, hvorledes vejret arter sig andre steder i landet, mens sådanne beretninger ofte indeholder andre gode informationer. Dette kunne eksempelvis være i kraft råd og vejledning til, hvorledes man skal agere, hvis det givne vejr skulle lede til situationer, der kunne give udfordringer i ens eget område. Her kunne man eksempelvis få gode råd til, hvordan man bedst forbereder sig til en storm, et kraftigt regnvejr og lignende, hvorved man gennem søgen om vejr på TV 2 bliver beriget med en hel del flere ting end blot selve vejret, da man også hører om dets konsekvenser, fordele og medfølgende oplevelser.